Professzionális szaktanácsadás
napjaink modern enteriőrjéhez

- a belsőépítészet szakértőjétől

Rólunk
Az 1991-ben alapított SIL CSOPORT elsősorban fürdőszobai felszerelések forgalmazásával foglalkozott. Felismerve a piac adta lehetőségeket kereskedelmi tevékenységén belül kiskereskedelmi hálózat elindítását kezdeményeztük, ezért nyitottuk meg 1993-ban első SIL Fürdőszoba bemutatótermet, majd később nagykereskedelmi és franchise-hálózat kiépítésére is vállalkoztunk.

A SIL komplex szolgáltatást nyújt a kereskedelem és a tervezés terén is.
A SIL kínálata lehetővé teszi, hogy ne csak 1-1 helység enteriőrjével foglalkozzunk, hanem teljes körű közületi megrendeléseknek is eleget tegyünk a padlóburkolatoktól kezdve a világítástechnikán át a bútorokig, lakástextíliákig, sőt a legapróbb dekorációs kiegészítőkig.

A bútorok, berendezési tárgyak mellett kínálatunkban kiemelkedő fontossággal bírnak a kül- és beltéri hidegburkolatok, a meleg burkolatok (nagy kopásállóságú parketták, szőnyegpadlók, szőnyegmodulok) és a világítástechnikai rendszerek (ipari világítótestek, funkcionális lámpatestek, halogénrendszerek, akár szabályozható fényintenzitással).

A SIL üzletében a lakberendezés teljes palettája megtalálható. Több mint 200 nemzetközi gyártó kizárólagos forgalmazójaként kimagasló minőségű és választékú termékválasztékkal, mégis márkafüggetlen tanácsadóként, szakavatott munkatársakkal várjuk az érdeklődőket.
A többezer modellből álló választék stílushatároktól függetlenül gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez, életstílusához minden apró részletében illő enteriőröket, legyen az fürdőszobabútor, burkolat, szaniter, csaptelep, konyhabútor, konyhagép, elismert formatervezők jegyezte nappali- és hálószobabútor, szőnyeg, parketta, lakástextília, vagy akár világítás.

Intézményeknek, cégeknek
Az irodai terek (egyteres, nyitott irodák, vezetői irodák és tárgyalók), konferencia- és színháztermek egyaránt egyedi igények szerint alakíthatók. Az irodabútorok széleskörű választékával, az operatív és a vezetői munkahelyek stílushatároktól független, gazdag kínálatával, ergonomikus irodaszékekkel, rakásolható, sorolható konferenciabútorokkal, térelválasztókkal és paravánrendszerekkel, kiegészítő bútorokkal és irodai kiegészítőkkel állunk céges ügyfeleink rendelkezésére.

Legalább ekkora hangsúlyt fektetünk a szállodai programokra, az éttermek, bárok berendezésére, a bárpulttól a bárszékeken át az evőeszközökig.
Tekintse meg referenciáinkat!


SIL kártya Szolgáltatásaink sorát bővíti az az exkluzív vásárlói kártya, melyet a projektjeinkben résztvevő cégek ügyfelei számára biztosítunk. Felhasználásával vásárlás esetén egyedi kedvezményt nyújtunk üzleteink kínálatából.

Építész és belsőépítész szakembereink segítenek a vásárlóink kívánságait formába önteni, a megálmodott fürdőszobák, konyhák és enteriőrök terveit kialakítani.

Forduljon hozzánk bizalommal, felkészülten várjuk!


SIL Design

Keressen fel bennünket

SIL / Poliform polcrendszerek
  • Címünk: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 3.
  • Telefon: +36 1 269 0123
  • Email: sildesign@sil.hu

Nyitva tartás:

  • Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
  • Szombat: 10:00 - 14:00
  • Vasárnap: zárva